">辽宁成考网

您现在的位置:主页 > 专升本辅导 > 大学英语辅导 >  > 正文

2018成人高考专升本《英语》练习及答案(6)

2018-09-06编辑01辽宁成人高考网

2018成人高考专升本《英语》练习及答案(6)

(1) This lesson is _______ than the last one.

A. more easier

B. more easy

C. very easier

D. much easier

答案:D

解析:形容词比较级的用法。

(2) The football match was ______ because of heavy rain.

A. played

B. held

C. cancelled

D. continued

答案:C

解析:词汇辨析,根据语意。

(3) The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ____ it.

A. lift

B. reach

C. rise

D. touch

答案:A

解析:同义词辨析,根据语意。

(4) When we saw his face,we knew _______ was bad.

A. the news

B. some news

C. a news

D. news

答案:A

解析:冠词的用法。

(5) At the peak of his ____,he was appointed chairman of the board of the big company.

A. work

B. job

C. task

D. career

答案:D

解析:同义词辨析。

(6) What would you ________ to eat tonight?

A. like

B. wish

C. want

D. hope

答案:A

解析:固定搭配。

(7) Most students didn't ____ what he had said in class.

A. answer

B. reply

C. listen

D. catch

答案:D

解析:同义词辨析,根据语意。

(8) Drunken driving is the main ____ of traffic accidents.

A. reason

B. cause

C. excuse

D. result

答案:B

解析:同义词辨析。

(9) If you pay 100 dollars for this 70 dollar dress,the sales girl should return you 30 dollars ____.

A .tips

B. fine

C. change

D. fare

答案:C

解析:同义词辨析,根据语意。

(10) Man's wearing skirt is characteristic _____ Scotland.

A. of

B. for

C. by

D. with

答案:A

解析:固定搭配。

(11) _____ the circumstances,there is no hope of the patient's quick recovery.

A. Below

B. Under

C. Behind

D. From

答案:B

解析:固定搭配。

(12) At the meeting,no member could ______ proper solution to the serious problem.

A. put up with

B. catch up with

C. come up with

D. keep up with

答案:C

解析:短语动词辨析。

(13) The policeman caught the man _________ the arm.

A. by

B. with

C. On

D. at

答案:A

解析:固定搭配。

(14) I ________ my bicycle on the left side.

A. get off from

B. get down

C. get down from

D. get off

答案:D

解析:固定搭配,根据句意。

(15) Look what father_______ me when he came from work .

A. brought

B. took

C. carried

D. fetched

答案:A

解析:根据句意。

(16) The medicine will ______ you good.

A. do

B. save

C. give

D. help